Altınyıldız Koleji konferans salonunda öğretmen, öğrenci ve velilerin katılımı ile yapılan toplantıda müdür yardımcısı Aykut Değerlier bir konuşma yaptı.

Öğrencilerin kazandığı fakülteler hakkında bilgiler veren Değerlier, başarılarda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Toplantıda söz alan öğrenciler ; kendilerini yetiştiren öğretmenlerine ve ailelerine şükranlarını sunarken her türlü desteği veren arkadaşlarıyla bağlarını ömür boyudevam ettireceklerini belirttiler.

Altınyıldız Koleji öğretmenleri de toplantıda söz alarak, geceli gündüzlü çalışarak büyük bir başarı daha kazandıklarını,Nevşehir’in en başarılı özel okulu olduklarını , her yıl yenisini ekledikleri rekorlarla Türkiye’nin en seçkin kurumları arasında haklı yerini aldıklarını söylediler.

Basın toplantısı sonunda öğrenciler öğretmenleriyle birlikte fotoğraflar  çektirdiler.

Genel Müdür Serhat İğdeci basına yaptığı değerlendirme konuşmasında:

“Filistin’de, Irak’ta, Suriye’de ve dünyanın çeşitli yerlerinde zulüm gören tüm Müslümanlara ve Türklere yönelik saldırıların biran önce sona ermesini diliyor ve yapılan saldırıları kınıyoruz.

Ramazan Bayramının Nevşehirimiz, ülkemiz, ulusumuz ve tüm İslam dünyasına sağlık,esenlik ,mutluluk ve hayırlar getirmesini temenni ediyor, bayramılarını kutluyoruz.

2014  TEOG başarımızın ardından, 2014 LYS’de  yerleştirme sonuçlarına göre büyük bir başarı daha kazanan öğrencilerimizi, onları yetiştiren ailelerini ve öğretmenlerini kutluyoruz. Başarılarımızda  büyük emeği olan Altınyıldız Eğitim Kurumlarında görev yapan okul müdürlerimiz Mehmet Eravcı ve Özkan Kılınç başta olmak üzere müdür yardımcılarımıza, öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ediyorum. Kurucularımıza da şükranlarımızı sunuyorum.

Sonuçlar dikkatle incelendiğinde birçok okulun yıllarca elde edemediği başarıları  kurumlarımız bir yılda kazanıyor.Mezun verdiğimiz yıllarda 768 öğrenciyi,(bunun 72 si Tıp Fakültesi) üniversiteli yapmanın gururunu yaşıyoruz.Öğrencilerimize anasınıfından itibaren kaliteli ve çağdaş eğitim veriyoruz.Altınyıldız test yayınlardan haftaiçi etütlere, haftasonu kurslarımızdan birebir etütlere kadar bir kurumlarımızda mükemmel bir çalışma sistemi oluşturuldu. Mükemmel fiziki yapımız, her türlü öğretim imkanlarının öğrencilerimize sunulduğu yerleşkemizle, güçlü öğretmen kadromuzla yeni başarılar kazanmayı hedefliyoruz.

31 Temmuz’da başlayacak lise 9. sınıf tercihlerinde Fen Lisemiz,  Anadolu Lisemiz ve Sağlık Meslek Lisemiz ile Nevşehirli  öğrencilere mutlu, başarılı bir gelecek için hizmet veriyoruz.

Velilerimiz kayıtlarımıza büyük ilgi göstermişler, anasınıfı, ilkokul, ortaokul ve liselerde çok sayıda sınıflarımızda kontenjanlarımız dolmuştur.Başarılarımızı bizleri her alanda destekleyen Nevşehir halkına armağan ediyoruz.