Ulusal ve Uluslar arası alanlarda kazandığı birbirinden anlamlı başarılarıyla Nevşehir’in ve Türkiye’nin en başarılı kurumları arasında yer alan Altınyıldız Kolejinde Yeni Kupa Müzesi düzenlendi.

Öğrencilerin ve okul takımlarının kazandığı kupaları okulda koyacak yer kalmayınca yeni teşhir müzesi yapıldı.

Özel Altınyıldız Koleji Ana bina girişinde sergilenen kupalar ve ödüller arasında eski Cumhurbaşkanlarından Süleyman DEMİREL’in Altınyıldız Kolejine hediye ettiği şapkasıda bulunmaktadır.

2014 yılında Dünya Olimpiyat ,Avrupa ve Türkiye birincilikleri kazanan öğrencilerimizin yanı sıra ,TEOG ve Üniversite sınavlarında Nevşehir ve Türkiye dereceleri kazanan öğrencilerimiz gururumuz olmuştur.

2014-2015 Eğitim öğretim yılı okul sporlarında liselerde Basketbol,Voleybol ve Futbol da 3 il birinciliği birden kazanan takımlarımız, Hentbolda il 2.liği  Erkek Basketbolda il 3.sü olmuş, Erkek Futbol da  çeyrek finale yükselmiştir.

İlkokul ve Ortaokul takımlarımızın müsabakaları devam etmektedir.

Satrançta İlkokul,Ortaokul ve Liselerde öğrencilerimiz İl birincilikleri kazanmıştır.

Yurtiçi ve yurtdışı etkinliklerde de başarıyla yer alan kurumlarımızı, yönetici,öğretmen,veli ve öğrencilerimizi kutluyoruz.