Nevşehir Okul Sporları takım satranç yarışması 25-26 Şubat 2019 tarihinde ilimiz gençlik merkezinde yapılmıştır.

Birçok okulun satranç takımlarının katıldığı müsabakada okulumuz sporcularından Yıldızlar genelde okulumuz satranç A takımı il birincisi olurken yine okulumuz B takımı il 3.lüğü  elde etmiştir.

Ayrıca küçükler genel satranç A takımımız yine il1.si olurken , B takımımız il 2.liğini elde etmiştir.1.olan takımlarımızın tüm sporcuları altın madalya ve birincilik kupalarını almışlar,2. olan takımımız gümüş madalya ve ikincilik kupasını elde etmiş olup 3.olan takımımız ise bronz madalya ve 3.lük kupalarıyla okullarına dönmüşlerdir.Turnuvada 1.2.3.ve 4. masalarda oynayan sporcularımız masa 1.liklerini elde ederek 7 altın madalya almaya hak kazanmışlarıdr.

KÜÇÜKLER GENELDE

Ahmet Tuncer AKTAŞ (MASA 1) ALTIN MADALYA

Furkan YERLİKAYA (MASA 1) ALTIN MADALYA

Berke KOLUTEK (MASA 1) ALTIN MADALYA

YILDIZLAR A TAKIMI

Muhammed Tuğrul ÖZKUL (MASA 1) ALTIN MADALYA

Furkan Ming Lian HOU (MASA 1) ALTIN MADALYA

Gökay NURAY (MASA 1) ALTIN MADALYA

YILDIZLAR B TAKIMI

Recep GÖK (MASA 1) ALTIN MADALYA

1.olan yıldız genel takımımız Nevşehir'i ve okulumuz Altınyıldız İlköğretim Kurumunu bölgede temsil etmek üzere il dışında yarışacaklardır.Sporcularımızı ve onlara emek veren öğretmenlerimizi tebrik eder,sporcularımıza ise  şimdiden başarılar dileriz.