Özel Altınyıldız Koleji Lise Müdür Yardımcısı Korhan ASLANER ve öğrencilerimiz Özel Altınyıldız Fen Lisesi 10 FEN-A öğrencisi Ayşe Berna DEMİR,Özel Altınyıldız Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencisi Murat ÇİÇEK,Özel Altınyıldız Anadolu Lisesi öğrencisi Elif DABANLI, Özel Altınyıldız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 10-B Hemşirelik öğrencisi Nesrin GÜNGÖR, Kapadokya Fm’de yayınlanan “Hepimiz Biraz Farklıyız Görmeyen Gözler”programına katıldı.

Programda Özel Altınyıldız Eğitim Kurumlarının Nevşehirde ve Ülke genelinde kazanmış olduğu başarılar, ödüller,geleceğe dair projeler konuşuldu.Liselerimiz hakkındada genel bilgiler veren Müdür Yardımcısı Korhan ASLANER ve öğrencilerimiz telefonla canlı bağlantıyla katılan değerli Nevşehirli Vatandaşlarımızın merak ettiği sorularada cevaplar verdiler.

Program sunucusu Ömer KAVAK Müdür Yardımcımız Korhan ASLANER ve öğrencilerimize ayrı ayrı sorular yönelterek  Altınyıldız Koleji hakkında bilgi aldı.

Programda Özel Altınyıldız Kolejinin çalışan sayısı, öğrenci sayısı,Ulusal ve Uluslararası başarıları,Üniversite sonuçları, sosyal ve kültürel aktiviteleri,sportif başarıları hakkında Nevşehir halkına bilgi verildi.Programda Özel Altınyıldız Koleji öğrencileri okulumuzdaki eğitim ve öğretimden çok memnun olduklarını belirttiler.

Program sonunda Lise Müdür Yardımcısı Korhan ASLANER, Program sunucusu Ömer KAVAK ve Kapadokya FM çalışanlarına teşekkür ederek ,başta Altınyıldız ailesi olmak üzere programı dinleyen ve dinlemeyen herkesin Yeni Yılını kutladı.