ALTINYILDIZDA 2019-2020 ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR ZÜMRE TOPLANTISI YAPILDI

Altınyıldız İlköğretim Kurumu 2019-2020 öğretim yılı 1.sınıf  Öğretmenlerimiz ERTAN KAHVECİ,FATMA YAĞMUROĞLU,KEZİBAN AKYÜREK,HÜSEYİN AKYÜREK, MUSTAFA ERDEM Rehber öğretmenler ,İlkokul Müdür Yardımcısı Yüksel ARIKAN Kurum Müdürü Mehmet ERAVCI başkanlığında  önümüzde yıl gerçekleştirecekleri 1.sınıflar eğitim -öğretim süreci planlaması için ilk toplantılarını yaptılar.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu 2019 -2020 öğretim yılı 1.Sınıflar Zümre Öğretmenleri toplantı sonrası yaptıkları açıklamada  ' Düşünme, anlama ve sorun çözme becerisi gelişmiş, insanlığın ve demokrasinin temel değerlerini ve milli kültürü içselleştirmiş, iletişime ve paylaşıma açık, sanat becerisi gelişmiş, özgüveni ve sorumluluk bilinci yüksek, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkan sağlayan öğrenciler yetiştirmek üzere ilk toplantımızı yapmış bulunmaktayız.' dediler

Türkiye'nin önde gelen eğitim kurumlarından biri olan Altınyıldız İlköğretim Kurumu 1. sınıflarında sınıf öğretmenlerimiz tarafından Türkçe, Matematik ve Hayat Bilgisi Dersleri verilerken, haftada 7 saat İngilizce dersi yanında Görsel Sanatlar, Müzik, Beden Eğitimi, Jimnastik, Stem, Kodlama ve Robotik, Satranç, Drama ve Geleneksel Çocuk Oyunları, Astronomi, Halk Oyunları, Görgü Kuralları ve Çocuk Yogası dersleri de alanında uzman deneyimli öğretmenler tarafından verilmektedir.1.sınıf öğrencilerimize diyetisyen kontrolünde hazırlanan sabah kahvaltısı ve öğle yemeği olmak üzere iki öğün yemek verilmektedir.

Aklın ve bilimin ışığında yüreği vatan, millet ve bayrak sevgisi ile çarpan geleceğin liderlerini yetiştirmeye devam ediyor, Alanında uzman,başarılı,tecrübeli,iyi bir rol-model,iyi bir insan anlayışında olan öğretim kadromuzla ,mükemmel fiziki ortamımızla çocuklarımıza iyi bir gelecek sunuyoruz.

Başarılı bir gelecek için sizin çocuğunuzda Altınyıldızlı olsun…..