ÜNİVERSİTE SINAVLARININ ŞAMPİYONU ALTINYILDIZ LİSELERİNDE 175 ÖĞRENCİ ÖDÜLLENDİRİLDİ.

Özel Altınyıldız Fen Lisesi-Anadolu Lisesi 9-10-11 ve 12.sınıf  öğrencileri için her sınıf düzeyinde okul içi yapılan deneme sınavlarında ilk 3’e giren öğrencilere çeşitli ödüller ile başarı belgeleri verildi.   2018-2019 eğitim-öğretim yılında okulumuzda aylık olarak düzenlediğimiz deneme sınavları ödül töreni düzenlendi.

Türkiye’nin Örnek Okulu, MEB Kalite Beratlı, Avrupa Dil ve TÜBİTAK ödüllü Altınyıldız Eğitim Kurumları olarak kuruluşumuzdan bu yana etütler, hafta sonu kursları ve deneme sınavlarıyla öğrencilerimizi sınavlara hazırlamaktayız.

Okulumuzun kendine özgü dershanesiz eğitim modeliyle idare, öğrenci, öğretmen ve personeliyle büyük ve sıcak bir aile gibi eğitim ve öğretim faaliyetlerine devam ederek ülkemizin ve Nevşehir’imizin gururu olmaya devam etmektedir.

Alanında uzman öğretmen kadrosu, idarecilerimizin başarılı okul yönetimi, rehberlik servisinin öğrencilerimize sunduğu danışmanlık hizmetleri ve öğrenci velilerimizin desteği başarımızın anahtarıdır.

Akademik başarıda büyük bir etkiye sahip olan test, soru bankası ve deneme sınavları yayınlarının özenle seçilmesi, hafta içi derslerde, hafta sonu kurslarında birebir ve sınıf etütlerinden öğrencilerimizin ihtiyaç duydukları bilgi ve becerilerin kazandırılması çalışmaları başarıların elde edilmesini sağlamaktadır.

Özel Altınyıldız Koleji olarak çağdaş ve kalite eğitim anlayışımızla öğrencilerimizi mutlu ve başarılı bir geleceğe hazırlamak ve Türkiye’nin gelecekteki liderlerini ve girişimcilerini yetiştirmek için yıl içerisinde yapılan deneme sınavlarına önem vermekteyiz. Okulumuzda yapılan deneme sınavlarının amaçlarından bazıları şunlardır:

Öğrencilerin;

1. Eksik konularını tespit edebilmek,

2.Çalışma düzenlerinin güvenirliğini test edebilmek,

3.Gerçek sınav zaman provası yapmak,

4.Sınav stratejileri belirleyebilmek,

5.Farklı soru tiplerinin görülmesini sağlayabilmek,

6.Sınav kaygısını yenebilmek.

Bizler, Altınyıldız Eğitim Kurumları olarak hiçbir başarının tesadüf olmayacağını ancak ve ancak çalışma sürekliliği olan daha sistemli, daha düzenli ve daha iyi eğitim almış öğrencilerin bu sınav sisteminde başarılı olabileceğine inanmaktayız.

Altınyıldız Eğitim Kurumları olarak deneme sınavlarında başarı gösteren öğrencilerimizin tebrik ediyor, tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

12.Sınıflarda 120 bin öğrencinin katıldığı ilk 1.000'de Nevşehir 'den 8 öğrenci yer almış, bunların 4'ü Altınyıldız Koleji öğrencileri olmuştur.

Nevşehir’deki bütün liselerin katıldığı bu sınavda ilk 20'de 14 öğrencimiz yer almıştır.

Bu öğrencilerin bazıları şunlardır: Çeşitli puan dallarında;

Melike     SELAMET      Nevşehir    1.si         Türkiye              121.si

Korhan     ARIKAN        Nevşehir    3.sü        Türkiye             256.sı

Selinay       ÜNLÜ          Nevşehir    6.sı         Türkiye              749.su

Ayşe Sude  SAĞCAN    Nevşehir    8.si         Türkiye              970.si

Alperen  ALTUNDAŞ    Nevşehir    9.su        Türkiye              1052.si

Ayrıca 1.105 öğrencinin katıldığı APOTEMİ Yayınları Türkiye Geneli Deneme Sınavında Altınyıldız Anadolu Lisesi 12-D sınıfı öğrencilerinden:

Mehmet Emin ÖZDEMİR, Nevşehir 1.si, Türkiye 1.si,

Muhammed Emin VELİOĞLU, Nevşehir 2.si, Türkiye 2.si, olmuştur.

Öğrencilerimizin başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.

ARALIK AYI DENEME SINAVLARINDA ilk dereceleri kazanan 175 öğrenci kitap ve çeşitli hediyelerle ödüllendirilmiştir.