ALTINYILDIZ E-TWINNING ULUSAL KONFERANSINDA

Altınyıldız İlköğretim Kurumu  olarak öğrencilerimizin yabancı kültürleri tanıması, Türk kültürünü tanıtması ve uluslar arası dostluklar kurması için yaptığımız çalışmalar arasında olan Avrupa Kalite etiketi ve ulusal kalite etiketi alan e-Twinning  projelerimizi sergiledik.

E-Twinning Ulasal Konferansı 6-8 Aralık 2018 tarihinde , Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü’nün düzenlediği eTwinning 9.Ulusal Konferansı; Eğitimde Teknoloji Kullanımı,Eğitsel Oyun Tasarımı,STEM, Kodlama,Eğitimde Web 2.0 Araçları,Mobil Uygulamalar ve Sosyal Medya Kullanımı gibi konularda yapılan sunum ve atölye çalışmalarıyla Antalya’da gerçekleştirildi.

Türkiye genelinde Avrupa Kalite Etiketi alan ve en çok beğenilen projeleri yapan 200 öğretmenin davet edildiği konferansa Özel Altınyıldız İlkokulu öğretmeni Sibel ÖZDİL ’’Book Wreath Kitap Halkası Reading is Fun’’ adlı projesiyle davet almıştır.

Kurum Müdürü Sayın Mehmet ERAVCI ‘ Nevşehir’in Dünya’ya açılan penceresi Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak Avrupa Dil Ödülü,Avrupa ve Ulusal Kalite Etiketleri, Erasmus+ ve E-Twinnig projeleri ve Qxford Quality Programı ile öğrencilerimizin daha iyi yabancı dil öğrenmelerini sağlamaya devam ediyoruz ve devam edeceğiz.E-Twinning Ulusal Konferansında  Proje standı  açarak okulumuzu ve Nevşehir’imizi  Antalya’da başarıyla temsil eden öğretmenimiz Sibel ÖZDİL ve projelerin hazırlanmasında emeği geçen öğrencilerimize teşekkür eder başarılarının devamını dilerim.’ dedi.