ALTINYILDIZ İLKOKULU ÖĞRETMENLERİ SÖZLEŞMELERİNİ İMZALADI

2019-2020 öğretim yılında Altınyıldız İlkokulu 1.sınıfları okutacak olan ERTAN KAHVECİ, FATMA YAĞMUROĞLU,KEZİBAN AKYÜREK,HÜSEYİN AKYÜREK VE MUSTAFA ERDEM ile 4’er yıllık sözleşmelerini imzaladı.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu Müdürü Sayın Mehmet ERAVCI 4.sınıflarımızın yetişmesinde büyük emeği olan ERTAN KAHVECİ,FATMA YAĞMUROĞLU,KEZİBAN AKYÜREK,HÜSEYİN AKYÜREK ile sözleşmemizi yenilerken, Sayın MUSTAFA ERDEM’in bu yıl 1.sınıfları okutacak öğretmenimiz olarak  Altınyıldız ailesine katılmasından dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti.

Düşünme, anlama ve sorun çözme becerisi gelişmiş, insanlığın ve demokrasinin temel değerlerini ve milli kültürü içselleştirmiş, iletişime ve paylaşıma açık, sanat becerisi gelişmiş, özgüveni ve sorumluluk bilinci yüksek, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkan sağlayan Altınyıldız İlköğretim Kurumunda 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı 1. Sınıfları okutacak öğretmenlerimiz belirlenmiştir.

Türkiye'nin önde gelen eğitim kurumlarından biri olan Altınyıldız İlköğretim Kurumu 1. sınıflarında sınıf öğretmenlerimiz tarafından Türkçe, Matematik ve Hayat Bilgisi Dersleri verilerken, haftada 7 saat İngilizce ,Görsel Sanatlar, Müzik, Beden Eğitimi, Jimnastik, Stem, Kodlama ve Robotik, Satranç, Drama ve Geleneksel Çocuk Oyunları, Astronomi, Halk Oyunları,Yoga ,Görgü Kuralları dersleri de alanında uzman deneyimli öğretmenler tarafından verilmektedir.

Aklın ve bilimin ışığında yüreği vatan, millet ve bayrak sevgisi ile çarpan geleceğin liderlerini yetiştirmeye devam ediyoruz.

Başarılı bir gelecek için sizin çocuğunuzda Altınyıldızlı olsun…..

ERTAN KAHVECİ CV İÇİN TIKLAYINIZ.

KEZİBAN AKYÜREK CV İÇİN TIKLAYINIZ.

FATMA YAĞMUROĞLU CV İÇİN TIKLAYINIZ.

MUSTAFA ERDEM CV İÇİN TIKLAYINIZ.

HÜSEYİN AKYÜREK CV İÇİN TIKLAYINIZ.