ALTINYÜREKLİLERDEN YARDIM KAMPANYASI

Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrenci kurulu ve Altınyürekliler Komisyonun talebi üzerine  İhtiyaç sahibi öğrencilere Kitap Kırtasiye,Ayakkabı,Kıyafet ve oyuncak yardım kampanyası düzenlenmiş ve Altınyıldız   İlköğretim Kurumu öğrencileri ve velileri sosyal sorumlulukları kapsamında kampanyaya katılmışlardır.

Altınyıldız İlköğretim Kurumunun Altın yürekli öğrencileri  kullanmadığı elbiseleri,oyuncaklarını kırtasiye malzemelerini getirerek Nevşehir’de bulunan ihtiyaç sahibi öğrencilere öğretmenleri ve öğrenci temsilcileri  ile beraber okullara giderek yardımlarını  ulaştırdılar.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak güzel bir toplumsal duyarlılıkla hareket edip,örnek bir davranış sergileyen Altınyürekli  öğrencilerimize,öğretmenlerimize ve velilerimize yardım kampanyamıza desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.