ALTINYILDIZDA CUMHURİYET KOKTEYLİ

Türk Ulusunun yaradılışına ve kültürüne en uygun yönetim şekli olan Cumhuriyetin kuruluşunun 95.yıldönümü şerefine Altınyıldız İlköğretim Kurumunda Cumhuriyet Kokteyli verildi.

Velilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleşen kokteylin ardından  Altınyıldız İlköğretim Kurumu 4.sınıf  Öğretmen ve Öğrencilerimiz tarafından hazırlanan Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programına geçen veliler programdan duydukları memnuniyetleri dile getirdiler .Cumhuriyetin ülkemizde ilan edilişinin 95. yılının coşkulu bir şekilde kutlandığı kokteyl ve kutlama programında  ‘büyük acılarla ve savaşlarla kurulmuş Cumhuriyet’imize sahip çıkmak bundan önce olduğu gibi, her tür zorlukta toplum olarak bir ve beraber olmak, bizlere bırakılmış bu en büyük mirasa yani Cumhuriyete karşı en büyük ödevimizdir’   vurgusuna yer verildi.

Kokteylimize ve Cumhuriyetimiz 95.yılı Kutlama Programına  katılan velilerimize ,programların hazırlanmasında emeği geçen , yöneticilerimize ,öğretmenlerimize ve tüm öğrencilerimize teşekkür ediyor,Türk Milletinin Cumhuriyet Bayramını kutluyor,saygılar sunuyoruz.