ALTINYILDIZ’DA MUHTEŞEM CUMHURİYET KUTLAMASI

Türk Ulusunun yaradılışına ve kültürüne en uygun yönetim şekli olan Cumhuriyetin kuruluşunun 95.yıldönümü Altınyıldız İlköğretim Kurumunda coşkuyla kutlandı.

Öğrencilerimiz  ve yoğun veli  katılımıyla gerçekleşen programımız Altınyıldız İlköğretim Kurumu 4.sınıf  Öğrencilerimiz tarafından hazırlanandı.Programda Egemenliğin,kayıtsız ve şartsız millete ait olduğu Cumhuriyetin ülkemizde ilan edilişinin 95. yılını coşkulu bir şekilde kutladık.Büyük acılarla ve savaşlarla kurulmuş Cumhuriyet’imize sahip çıkmak bundan önce olduğu gibi, her tür zorlukta toplum olarak bir ve beraber olmak, bizlere bırakılmış bu en büyük mirasa yani Cumhuriyete karşı en büyük ödevimizdir

Altınyıldız İlköğretim Kurumu konferans salonunda düzenlenen kutlama programı Sınıf Öğretmenimiz ERTAN KAHVECİ’nin açılış konuşması yapmasıyla başladı. 4.Sınıf öğrencilerimizin Cumhuriyetimizi kazanırken yaşadığımız zorlukları anlatan çalışmalarının yanı sıra halk dansları ve oratoryo ile  devam eden programımız coşkulu 4.sınıf öğrencilerimizden oluşan koronun Cumhuriyet coşkusu yaşatmasıyla sona erdi. Öğrencilerimize program sonunda Cumhuriyetimizin 95.Yılı anısına  4.sınıf öğretmenlerimiz tarafından imzalanmış Nutuk hediye edilmiştir.

Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize ve tüm öğrencilerimize teşekkür ediyor,Türk Milletinin Cumhuriyet Bayramını kutluyor,saygılar sunuyoruz.