ALTINYILDIZLI 8.SINIFLARA VERİMLİ DERS ÇALIŞMA SEMİNERİ YAPILDI

6 Ağustos Pazartesi ders başı yapan Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrenci ve öğretmenlerimiz LGS çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Seminerde verimli ders çalışmanın nasıl olması gerektiği görsel dökümanlar ve slayt gösterisiyle öğrencilere aktarılmıştır.Çalışma alışkanlıklarındaki hatalar ve eksiklikler öğrencilere örnekler eşliğinde açıklanarak,bu hataları düzenli ders çalışma programlarında uygulamamaları gerektiğine değinilmiştir.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu Rehberlik Servisi olarak amacımız,öğrencilerimizin eğitim hayatı boyunca başarılarını olumsuz yönde etkileyecek sosyal,kültürel, psikolojik ve her türden değişkeni onların farketmesini sağlamak ve bu değişkenlere göre erkenden çözüm yolu üretilmesini sağlamaktır.Böylelikle de öğrencilerimizin sınava karşı motivasyonlarını yükselmekte ve sınav stresi uygun seviyelerde gözlenmektedir.

Nevşehir'in her yıl olduğu gibi bu yılda da eğitimde ki başarı çıtasını daha da yükseltecek olan Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencilerine ve öğretmenlerimize başarılar diliyoruz.