ALTINYILDIZLI 8.SINIFLAR KAYSERİ KİTAP FUARINDA

Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak öğrencilerimize okuma alışkanlığı kazandırmayı son derece önemsiyoruz. Kurum olarak çocuklarımızın daha ilkokul sıralarında yazarlarla tanışıp, kitap okumanın önemini anlayıp , üretken birer birey  olmalarını sağlamak amacıyla yaptığımız faaliyetlerden biri olan kitap fuarı gezilerine bugünde 8.sınıflarımız ile devam ettik.

Öğrencilerimiz Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Kayseri Kitap fuarına yazarlarla ve kitaplarla buluşmak üzere katıldılar. Kitap fuarında kendilerine hitap eden kitapları alan Altınyıldız İlköğretim Kurumu 8.sınıf öğrencileri  fuara katılmaktan duydukları mutluluğu dile getirdiler.

8.sınıf öğretmen ve öğrencilerimize kitap dolu günler diliyoruz……

Kitap bilmenin, bulmanın, olmanın yoludur. Kitapla bulan kitapla bilir; bir süre sonra eserini verir kitapla olur ve oldurur. Medeni toplumların sosyal düzeni budur. Hiçbir medeniyet ve kültür idraki yazısız, sözsüz ve kitapsız olamaz.