ALTINYILDIZLI 7.SINIFLAR KİTAP FUARINDA

Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak öğrencilerimize okuma alışkanlığı kazandırmayı son derece önemsiyoruz. Kurum olarak çocuklarımızın daha ilkokul sıralarında yazarlarla tanışıp, kitap okumanın önemini anlayıp , üretken birer birey  olmalarını sağlamak amacıyla yaptığımız faaliyetlerden biri olan kitap fuarı gezilerine 7.sınıflarımız ile başladık

Öğrencilerimiz Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Kayseri Kitap fuarına yazarlarla ve kitaplarla buluşmak üzere katıldılar. Kitap fuarında kendilerine hitap eden kitapları alan Altınyıldız İlköğretim Kurumu 7.sınıf öğrencileri  fuara katılmaktan duydukları mutluluğu dile getirdiler.

7.sınıf öğretmen ve öğrencilerimize kitap dolu günler diliyoruz……

Kitap hayattır…

Çünkü kitap sadece gözlerinizle okuduğunuz, yanınızda taşıdığınız, kütüphanenize koyduğunuz bir araya gelmiş kağıt parçalarından ibaret değildir. Kitap, sevdiğiniz bir insana zaman zaman gönlünüzü ve yüreğinizi hediye edercesine heyecanlandığınız, onu sadece okurken değil ,  masanızda birlikte olmaktan haz ve güç hissettiğiniz bir kıymet, bir dost, bir arkadaştır da… Öyleyse kitap sadece okuduğunuz değil, birlikte hayatı paylaştığınız yol arkadaşınızdır.