ALTINYILDIZ LİSELERİNDE ÜNİVERSİTE SINAVI DENEMELERİ BAŞLADI

Altınyıldız Kolejinde 2018-2019 eğitim-öğretim yılının ilk haftası yoğun bir şekilde devam ediyor. 10. ve 11.sınıf öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz tarafından özenle hazırlanan hazır bulunuşluluk sınavı ile 12.sınıf öğrencilerimiz ise birinci TYT deneme sınavı ile tatil döneminde ve yaz kurslarında gerçekleştirdikleri çalışmaları değerlendiriyor.

Sınav sonrasında deneme sınav sonuçlarının öğretmenlerimiz tarafından incelenerek, öğrencilerimizin konu eksiklikleri, hafta sonu kurslarımız ve birebir etütlerimizle tamamlanacaktır. Önceki yıllarda elde edilen başarılarımızı daha da ileriye taşıma amacında olan öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize başarılar dileriz.

2018 Üniversite sınavlarında Nevşehir birinciliklerini kazanarak, Türkiye'nin en seçkin Üniversitelerine yerleşen öğrencilerimize Üniversite öğrenimlerinde üstün başarılar dileriz.

Altınyıldız Koleji’nin  9.,10.,11. ve 12.sınıflar hafta sonu kursları ve Üniversite hazırlık kursları

2018 Üniversite Sınavlarında Nevşehir birinciliklerini kazanan Altınyıldız Liseliler 2019 Üniversite hazırlık kurslarında  11 ve12.sınıf öğrencileri Altınyıldız Koleji’ne ait yayınlar ve soru bankalarının desteği ile 2019 Üniversite sınavlarına hazırlık çalışmaları yapmaktadır.

2018-2019 eğitim öğretim yılı boyunca da 9. ve 10.sınıf öğrencilerinin de katılımlarıyla Altınyıldız Kolejli öğrencileri hafta içi ve hafta sonu kursları ile desteklenmeye devam edilerek,Altınyıldız sınav takvimine göre uygulanan TYT ve AYT denemeleri, tarama sınavları, İl geneli ve Türkiye geneli sınavlar ile öğrencilerin  sınav heyecanlarını yenerek gerçek sınava eksiksiz hazırlanmaları hedefleniyor.

Rehberlik Bürosu ve Ölçme Değerlendirme Servisi sonuçları ile değerlendirerek, ihtiyacı olan öğrencilerimize bireysel ya da grupla etüt çalışmaları planlayarak, soru çözme saatleri ile eksiklerinin giderilmesi ve pekiştirme çalışmaları yapılıyor.

2018 Üniversite Sınav sonuçlarında rekor başarı kazanan Altınyıldız Kolejliler büyük bir moral ve motivasyonla 2019 Üniversite Sınavlarına hazırlanmaya devam ediyor.

2018 Üniversite Sınavlarında;

Altınyıldız Koleji öğrencisi Ülkü İkbal İLHAN Y-EA puan türünde Türkiye 87.si, TYT’ de Türkiye 103.sü, Fatma BAYRAKÇI Türkiye 556.sı, Göktuğ EKİNCİ Türkiye 1372.si, Burcu Sena AYDIN Türkiye 1653.sü,Mert USLU Türkiye 1801.si, Hazal GÜVENKAYA Türkiye 2035.si, Sümeyye ALCAR Türkiye 2307.si, Belinay ÜNLÜ Türkiye 2357.si, Melike Büşra BAŞTUĞ Türkiye 2433.sü, Sude Sena ALTINKAYA Türkiye 3143.sü, Ahmet FATİH AKCAN Türkiye 3417.si, Ömer Faruk GENÇ Türkiye 3585.si, İbrahim Enes USLU Türkiye 3593.su, Banu Nur ISINMIŞ Türkiye 3703.sü, Furkan TAŞPINAR  Türkiye 4300.su, Mert KOZAN Türkiye 4362.si, Ayşe KAFALI Türkiye 4816.sı, Gökhan KOCAMAN Türkiye 5113.sü, Ahmet CİHAN Türkiye 5268.si olarak Nevşehir 1.liklerini ve Türkiye derecelerini kazanmışlardır.

Altınyıldızlılar her yıl kazandıkları başarıları 2018 Üniversite Sınavlarında daha da yukarılara taşımanın mutluluğunu yaşarken,2019 Üniversite Sınavlarında daha büyük başarılara ulaşma hedefindeler.

Altınyıldız Kolejliler geceli gündüzlü öğretmenleriyle, öğrencileriyle ve velileriyle karınca misali çalışarak başarıya bir adım önde doğru koşmaya devam ediyor.