ALTINYILDIZ İLKÖĞRETİM KURUMU 1.VELİ TOPLANTILARI BAŞLADI

Altınyıldız İlköğretim Kurumunda 2018-2019 öğretim yılı birinci veli toplantıları başladı.08 Eylül Cumartesi günü 1.sınıflarımız saat 10.00, 2.sınıflarımız saat 12.00 , 5.sınıflarımız 14.00  ve 8. sınıflarımız için ise 16.00’da yapılan  veli toplantılarına velilerimiz büyük ilgi gösterdi.

Oluşturulan toplantı takvimine göre;

3.Sınıflarımız 1. Veli Toplantısı 09 Eylül Pazar Saat 10:00

4. Sınıflarımız 1. Veli Toplantısı 09 Eylül Pazar Saat 12:00

6. Sınıflarımız 1. Veli Toplantısı 09 Eylül Pazar Saat 14:00

7. Sınıflarımızın 1. Veli Toplantısı 09 Eylül Pazar Saat 16:00 ‘da  okulumuz  Konferans salonunda başlayıp ardından sınıflarımızda devam edecektir.

Okul Müdürümüz Sayın Mehmet Eravcı’nın Altınyıldız İlköğretim Kurumu Konferans Salonunda yapmış olduğu konuşmanın ardından sınıflara geçen velilerimize sene başı hazırlıkları (Ders içerikleri,Deneme sınavları,Ders araç gereçleri,Kıyafet ,Servis,Kaynak yayınlar) ve eğitim öğretim yılı boyunca yapılacak çalışmalarla(Kültür –Sanat Faaliyetleri,Yıl içi Sosyal Faaliyetler) ilgili bilgiler verilmiştir.Ayrıca 1.sınıflarımız için 10-14  Eylül tarihleri arasında yapılacak uyum günleri ve 8.sınıflarımız için yine 6 Ağustos’ta başlayan Dershanesiz Eğitim modelini benimseyen okulumuzun LGS  Öğrencileri için hazırlamış olduğu Kurs programı hakkında velilerimize bilgilendirme yapılmıştır.Ayrıca velilerimizin kıyafet ve kırtasiye ihtiyaçlarını okul dışına çıkmadan karşılayabilmeleri için kafeterya katında alışverişlerini yapabilmişlerdir.Velilerimiz Eğitim-Öğretim dönemi başlamadan gerçekleştirilen ön toplantılardan duydukları memnuniyeti dile getirmişlerdir.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak öğrencilerimizin başarısı için veli,öğretmen ve öğrenci iletişimini çok önemsiyoruz.Bu iletişimin en güçlü şekilde sağlandığı veli toplantısına gösterdikleri hassasiyetten ötürü tüm velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyor,yeni Eğitim –Öğretim Yılının Tüm Velilerimize,Öğrencilerimize  ve Öğretmenlerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz.