ALTINYILDIZLI ŞAMPİYONLAR GÖRMEYEN GÖZLERİN KONUĞU OLDU.

Her yıl olduğu gibi 2018 Üniversite Sınavlarında yine muhteşem bir başarı kazanan Altınyıldız Kolejli öğrencilerden Göktuğ Ekinci ve İbrahim Enes Uslu ile Edebiyat Zümre Başkanı İbrahim Sağlam, Görmeyen Gözler Programında Ömer KAVAK'ın misafiri oldu.

Altınyıldız Koleji öğrencilerinin İl Birincilikleri ve Türkiye Dereceleri kazanırken  nasıl çalıştıklarının anlatıldığı program büyük beğeni topladı.

Ömer Kavak'ın hazırlayıp sunduğu Kapadokya FM'de 13 Ağustos 2018 Pazartesi günü saat 13-15 arasında yayınlanan programa Altınyıldız Eğitim Kurumları Genel Müdürü Serhat İğdeci de katılarak öğrencileri ve öğretmenleri kutlamıştır.

Göktuğ Ekinci ve İbrahim Enes Uslu , üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilere çok yararlı tavsiyelerde bulunmuşlardır.

İbrahim Sağlam:

"Biz Altınyıldız Kolejiyiz. Biz Nevşehir'in en iyi okuluyuz.Bunları elde ettiğimiz başarılara göre söylüyorum .Okulumuzda Fen Lisesi, Anadolu Lisesi  ve Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bulunmaktadır.

Bizler öğrencilerimize her alanda en iyi imkanları sunuyoruz.Her öğrencimiz bizim için çok değerli anlayışıyla öğrencilerimize yaklaşıyoruz. Eğitim-Öğretimde en yeni olanakları çocuklarımıza sunuyoruz.

Bu yıl bilindiği üzere Eşit Ağırlık Türkiye 87.liği ve Nevşehir Birinciliği,TYT Nevşehir 1.liği Sayısal Puan Nevşehir 2.liği ve 3.lüğü derecelerimizin yanında ;

100 de

37 Öğrenci

154 Derece

elde ettik.

Bu başarıyı Nevşehir'de elde eden başka bir okul yok.

Peki bu başarıyı nasıl elde ediyoruz ?

En başta çok değerli Genel Müdürümüz, Müdürümüz ve Müdür Yardımcılarımız olmak üzere çok güçlü bir öğretmen kadrosuna sahip okulumuzun sadece liselerinde , 8 Matematik öğretmeni, 6 Edebiyat Öğretmeni, 4 Fizik Öğretmeni, 4 Kimya Öğretmeni, 4 Biyoloji Öğretmeni ,5 İngilizce Öğretmeni , 2 Almanca Öğretmeni, 3 Tarih Öğretmeni ,2 Coğrafya Öğretmeni, 2 Din Kültürü Öğretmeni, 4 Psikolejik Danışmanlı ve Rehberlik  Öğretmeni, 3 Beden Eğitimi Öğretmeni, 1 Satranç Öğretmeni, 1 Müzik Öğretmeni bulunmaktadır.

Öğrencilerimize ücretsiz olarak kaliteli yayınlar veriyor ve deneme sınavları uyguluyoruz.

Hafta sonunda kurs açıyor, farklı öğretmenlerin derslere girmelerini sağlayarak farklı soru tarzlarını ve farklı öğrenmelerini gerçekleştiriyoruz.

Öğle aralarında ve ders çıkışlarında öğrencilere bire bir etütler vererek eksikleri giderip kalıcı öğrenmelerini sağlıyoruz.

Hafta sonu yaptığımız kurslarda hafta içinde verdiğimiz yayınlardan farklı bir yayın kullanarak çocuklarımızın yeni sorular görmeleri ve çok soru çözmeleri sağlanıyor.

Bütün branşlarda ödev verip bunların takibini düzenli yaparak öğrencilerimizin gelişimine dikkat ediyoruz.

Ayrıca öğrencilerimize okulun ikinci döneminde sınavlar yaklaştıkça ortaya çıkan eksikleri tespit ediyor ve eksikleri kapatıyoruz.

Bütün bunları yaparken öğrencilerimiz istedikleri öğretmene kolayca ulaşıp bütün sorularını sorabiliyor, başka sıkıntıları varsa onlarla konuşarak çözümler üretiyorlar.

Öğrencilerimize değer verdiğimizi gösteren ve başarıyı getiren diğer bir etken velilerimizle sürekli irtibat halinde olmamız ve dönemde sık sık veli toplantıları düzenlememizdir.

Bizler bütün öğrencilerimizi kendi çocuklarımız gibi görüyoruz, istediklerinde bizlere ulaşabiliyorlar ve onlarla sohbet ederek geleceğe dönük konuşmalar yapıyoruz.

Çocuklarımıza rahatça çalışabilecekleri etüt odaları ve çalışma salonları oluşturuyor, sessiz ve nezih bir ortamda çalışmalarını sağlıyoruz.

Sonunda en iyi üniversiteleri ve bölümleri kazandıran bir okul ortaya çıkıyor  bu da Altınyıldız Koleji oluyor.

Bizler okullar kapanır kapanmaz yeni eğitim- öğretim yılında yapacaklarımızı planlıyoruz. Derslere girecek olan öğretmenleri önceden belirleyerek, birçok yayın ve soruları inceleyip öğrencilerimiz için en iyisini öneriyoruz.

Yıl içinde gerçekleştireceğimiz sanatsal, sportif faaliyetlerimizi oluşturuyoruz.

Ağustos ayında yaz kurslarını başlatarak bütün okullardan önce eğitim öğretime başlıyoruz.

Kısacası biz her şeyi düşünüyor, planlıyor ve uyguluyoruz.Sonuçta başaran ve kazanan biz oluyoruz. " dedi.

Altınyıldız Koleji'ni kazandığı büyük başarılardan dolayı bir kez daha kutlarız