ALTINYILDIZDA BESLENME VE YEMEK HİZMETLERİ TOPLANTISI

Altınyıldız Eğitim Kurumları 2018-2019 Eğitim –Öğretim dönemi hazırlıklarını sürdürüyor.Bu hazırlıkların en önemlilerinden biri olan yemek mönüleri, İlköğretim Kurumu Müdürümüz Mehmet  ERAVCI, Diyetisyen Hekim Canan GÜNDÜZ, Baş Aşçımız Kazım DUMAN ve Aşçımız Ferhat KARAGÖZ eşliğinde değerlendirilmiştir.

Okullarımız tüketilen yemekler de tamamen kendi yemekhanelerimizde üretilen yemekler kullanılmakta olup , yemeklerde özenle seçilmiş malzemeler kullanılmakta ve yemeklerin hazırlanmasında sağlığa uygun olmasına ve hijyen kurallarına dikkat edilmektedir. Mönülerimiz Gelişmekte olan bireylerin yemeklerde alması gereken kaloriler dikkate alınarak hazırlanıp öğrencilerimize sunulmaktadır

Altınyıldız Eğitim Kurumlarında Lise ve Ortaokul bölümlerimizde  bir öğün(öğle yemeği),İlkokul bölümüzde  2 öğün (sabah kahvaltısı ve öğle yemeği)Anaokulu ve Kreş bölümümüzde ise 3 öğün (sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı) yemek verilmektedir.

Yeterli ve dengeli beslenme, okul çağındaki çocuklarda sağlıklı büyüme ve zihinsel gelişim için cok önemli olduğunun farkındalığı ile beslenme konusunda yüksek hassasiyet göstererek öğrencilerimiz için en iyinin peşindeyiz.

ALTINYILDIZ EĞİTİM KURUMLARI

BİR KOLEJDEN ÇOK DAHA FAZLASI