ALTINYILDIZ KOLEJİ’NDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Nevşehir’de Diyanet İşleri Başkanlığı Yaz Kur’an Kursları tarafından düzenlenen Halı Saha futbol Turnavası tamamlandı. Altınyıldız Koleji ev sahipliğinde 9 Temmuz 2018 Pazartesi günü başlayan etkinlik 8 Ağustos 2018 Çarşamba günü tamamlandı.

5 Cami Kur’an-ı Kerim kursu öğrencilerinin katıldığı  turnuvada finalde  merkez Çetinel Camii ile Boğaz Köyü Camii Kur’an-ı Kerim  kursu öğrencileri karşılaştı.

Boğaz Köyü Camii ekibinin 6-1’lik galibiyeti ile sona eren turnuvada  şampiyonluk kupasını öğrencilere Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz takdim etti.

Turnuva ikincisi Çetinel Camii ve  3. olan Uzer Camii ekibinin yanı sıra, turnuvaya katılan Hz. Ömer Camii ve H. Mehmet Avlanmaz Camii Kur’an-ı Kerim Kursu öğrencilerine de Nevşehir İl Müftü Yardımcısı Yaşar Bolat,

Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer ve Altınyıldız Koleji Genel Müdürü Serhat İğdeci çeşitli hediyeler takdim ettiler.

Temmuz ve Ağustos aylarında devam eden futbol turnuvasında  örnek oluşturacak ahlaki davranışlarından dolayı ödüle layık görülen 18 çocuk ve gence de Nevşehir Belediyesi tarafından bisikletler, turnuvaya katılan tüm takımlara il müftülüğü tarafından Kur’an-ı Kerim ve İlmihal, Spor İl Müdürlüğü tarafından şapka, tişört ve satranç takımı törenle verildi.

Altınyıldız Koleji tarafından turnuvaya katılan öğrencilere de çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Etkinliklere ev sahipliği yaparak büyük takdir kazanan Altınyıldız Eğitim Kurumları’na İl Müftülüğü tarafından Altınyıldız Koleji Genel Müdürü Serhat İğdeci’ye bir Teşekkür plaketi verildi.

Eğitim alanındaki başarılarıyla Nevşehir’in ve Türkiye’nin önemli eğitim markalarından olan Altınyıldız Eğitim Kurumları, tesislerini ve imkânlarını Nevşehirli öğrencilerin ve sosyal kuruluşlarının hizmetine sunarak gönülleri bir kez daha fethetmiştir.