ALTINYILDIZDA LGS KURSLARI BAŞLADI

Altınyıldız İlköğretim Kurumunda 2018-2019  Eğitim –Öğretim dönemi 8.sınıflar için LGS hazırlık  kursları başladı.

Öğrencilerimizin  yaz tatili sürecinde alışkın oldukları ev ortamından ayrılarak ders ortamına tekrar ısıtmak ve LGS hazırlıklarına daha çok destek vermek adına düzenlediğimiz ve 4 Hafta sürecek kurslarımızda  öğrencilerimiz kendileri için hazırlanmış olan yaz tatili çalışma programlarının ardından öğretmenlerimizle çalışmalarına ara vermeden devam ediyorlar.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu kurulduğu günden bugüne Ortaöğretime geçiş sınavlarında 60 Türkiye 1.liği  elde etmiş ve okul puan ortalamaları ile yıllardır Nevşehir 1.si okul olmuştur.Elde ettiği sınav  puan ortalamaları ile akademik olarak,sosyo-kültürel alanlardaki başarıları ve muhteşem okul kampüsü ile Nevşehir'in ve Türkiye'nin öncü okulu olmaya devam etmektedir.

Mezun ettiği 887 Öğrencisini Fen Lisesine, 648 Öğrencisini Anadolu Lisesine  yerleştirmiş olan Altınyıldız İlköğretim Kurumu 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında yine öğrencilerini Türkiye’nin en çok tercih edilen okullarını kazandırmaya devam edecektir.

Aklın ve bilimin ışığında Türkiye’nin Geleceği olarak yetişen öğrencilerimize ve onları bu hedefte yetiştiren öğretmenlerimize yeni eğitim öğretim yılında başarılar diliyoruz.