NEVŞEHİR 1.Sİ, TÜRKİYE 87.Sİ ÜLKÜ İKBAL İLHAN’A ALTIN HEDİYE EDİLDİ.

2018 Üniversite Sınavlarında Nevşehir’de en başarılı sonuca imza atan Altınyıldız Koleji Fen Lisesi öğrencisi Ülkü İkbal İİHAN’a Genel Müdür Serhat İĞDECİ ve Lise Müdürü Özkan KILINÇ tarafından altın armağan edildi.

Sadece sınav sonucuyla değil, davranışıyla, ahlakıyla ve duruşuyla örnek bir öğrenci olan Üniversite Sınavı Türkiye 87.si, Nevşehir 1.si, Altınyıldız Fen Lisesi öğrencisi Ülkü İkbal İLHAN;

“Aileme ve Okulum Altınyıldız Koleji’nin her ferdine teşekkür ediyorum.

İdealim olan BİLKENT Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni tam burslu olarak kazanacak puana ve dereceye ulaştım. Bu başarımı tüm Nevşehirlilere armağan ediyorum.

Türkiye’nin en iyi öğretmen kadrosuna sahip Altınyıldız Koleji’ne minnettarım. Gece etütlerinden, gündüz derslerine, yayınlardan deneme sınavlarına her desteği bizlere verdiler.

Ders öğretmenlerimiz, etüt öğretmenlerimiz, Rehber öğretmenlerimiz ve personelimiz başarımızda bizlere büyük katkı sağladılar. Sadece ben değil bütün arkadaşlarımız büyük başarı kazandı. Nevşehir’de bütün ilk dereceleri kazandık.

Biz, Altınyıldız’da bizden önce öğrenim gören ağabeylerimizin, ablalarımızın başarı öyküleriyle yetiştik. Bizden sonra gelenlere güzel bir örnek bırakıyoruz. Türkiye’de ilk 100 dereceye girerek Onlara ilham olduk.

Lise tercihi yapacak öğrencilere hedefleri ve başarıları yüksek Altınyıldız Liseleri’ni öneriyorum.  ” dedi.

Öğrenci velisi Maarif Müfettişi İbrahim İLHAN yaptığı açıklamada;

“Sayın Altınyıldız Ailesine,

Öğrencimiz Ülkü İkbal’in gösterdiği başarıda, öncelikle emeğini ve ilgisini esirgemeyen başta Genel Müdürümüz Serhat İğdeci’ye, Okul Müdürümüz Özkan Kılınç’a, Yöneticilerimiz Aykut Değerlier, Korhan Aslaner ve Türkan Yavuz’a, öğrencimize psikolojik destek vermede her zaman yanında olan Psikolojik Danışmanımız Onur İnce beye, öğretmenlerimize ayrı ayrı teşekkürlerimi, şükranlarımı bildiririm.

Özel Altınyıldız Lisesi Yönetici, öğretmen ve diğer personellerinin okulun başarısını her geçen gün daha ileriye taşıyacağına, inancımız tamdır.

Ekip ruhu ile her türlü donanım ve alt yapıya sahip olan Özel Altınyıldız Koleji’nin daha büyük başarılar elde edeceği temennisi ile saygılar sunarım.”dedi.

Altınyıldız Eğitim Kurumları olarak şampiyon öğrencilerimizi, ailelerini ve öğretmenlerimizi kutlarız.