2018 LGS YERLEŞTİRMEDE 116 ALTINYILDIZLI FEN LİSELİ OLDU

2018 LGS yerleştirme sonuçlarına göre bu yıl Altınyıldız İlköğretim Kurumundan  mezun olan 148 öğrenciden 116'sı Fen liselerine , 32'si Anadolu Liselerine yerleşmiş ve Altınyıldız İlköğretim Kurumu okul puan ortalamalarıyla yine Nevşehir 1.si okul olmuştur.

Sınavın ismi değişse de ,başarının ismi yine Altınyıldız İlköğretim Kurumu olmuştur. Kurulduğu günden bugüne  Ortaöğretime geçiş sınavlarında 60 Türkiye Birinciliği elde eden  ve puan ortalamaları ile yıllardır Nevşehir 1.si ve Nevşehir’in eğitimdeki başarı çıtasını yükselten   Altınyıldız İlköğretim Kurumu, sadece öğretim alanında değil sosyo-kültürel alanlardaki başarılarıyla da Türkiye’nin Örnek okulu olmaya devam etmektedir. Bu başarılarda emeği geçen öğrencilerimize,öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür  ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Mezun ettiği 782 Öğrencisini Fen Lisesine,607 Öğrencisini Anadolu Lisesine  yerleştirmiş olan Altınyıldız İlköğretim Kurumu 2017-2018 LGS  yerleştirme sonuçlarının açıklanması ile birlikte  yine öğrencilerini Türkiye’nin  en çok tercih edilen okullarını kazandırmıştır.Türkiye’nin en iyi okul kampüslerinden birine sahip olan Altınyıldız Eğitim  Kurumları öğrencilerine sunduğu mükemmel öğretim imkanları,sosyal yaşam alanlarıyla ‘Aklın ve Bilimin Işığında Türkiye’nin Geleceğini yetiştirmeye devam ediyor.

Türkiye'nin geleceği olan öğrencilerimize, yeni okullarında başarılar dileriz.

ALTINYILDIZ İLKÖĞRETİM KURUMU

BİR KOLEJDEN ÇOK DAHA FAZLASI