2014-2015 Liselerarası Genç Kızlar Voleybol Nevşehir İl 1.si Altınyıldız Koleji oldu.

Gurup  1.si olarak final gurubunda önce çeyrek finali ,sonra yarıfinali 12.12.2014 Cuma günü de final maçını kazanan Altınyıldız Koleji Genç Kız Voleybol Takımı Nevşehir Şampiyonu oldu.

Final maçını 3-1 kazanan Altınyıldız Koleji Genç Kız Voleybol Takımı ,Kolejin Futbol,Basketbol,Atletizm,Boks,Yüzme,Badminton,Tekvando,dallarındaki başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Altınyıldız Koleji Voleybol çalıştırıcısı Aylin FERALAN ; “Okul tarihinde ilk kez Nevşehir 1.liğini kazandık, bizlere destek olan Genel Müdür Serhat İĞDECİ, Lise Müdürü Özkan KILINÇ, Müdür Yardımcıları Aykut DEĞERLİER,Korhan ASLANER,Türkan YAVUZ,Beden Eğitimi öğretmenleri Mustafa UĞURLU, Ve Yavuz BOSTANCI ya ,tüm öğrenci ve velilere teşekkür ederiz”, dedi.

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Genç Kız Voleybol Nevşehir İl Birincisi Altınyıldız Koleji Takımı

1.   Göksu Göktaş

2.   Melike Öztürk

3.   Selin Sertkaya

4.   Ayca Yüncü

5.   Sıla Lale

6.   Gonca Duygu

7.   Hazal Kavcu

8.   Hatice Duman

9.   Sude Sena Altınkaya

10.Şevval Ova

11.Kübra İnce

12.Melike Büşra Baştuğ

13.Sümeyye Ertaş(Takım Kaptanı),Çalıştırıcıları Aylin FERALAN ile Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz Mustafa UĞURLU ve Yavuz Bostancıyı kutluyoruz.

Nevşehir’i Türkiye Şampiyonasında temsil edecek olan Altınyıldız Koleji Voleybol Genç Kız Takımına başarılar dileriz.

Lise Genç Kızlarımız Finalde

2014-2015 Okul Sporları Nevşehir Lise Genç Kızlar Voleybol Şampiyonasında bugün yaptığı yarı final maçında 2000 Evler Anadolu Lisesini set vermeden 2-0 skorla geçip finale yükselmişlerdir.

12/12/2014 saat 10:00 da final maçını Nevşehir Kız Meslek Lisesiyle karşılaşılacak olan Özel Altınyıldız  Lisesi  Genç Kızlar Voleybol kızlarımızı başarılarından dolayı kutlarız.

Altınyıldız Koleji Genç Kız Voleybol Takımı Yarı Finallerde

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Liseler arası Genç Kızlar Voleybol İl Şampiyonasında Altınyıldız Koleji Voleybol takımı grubunda 1. oldu. Çeyrek Final maçını da kazanarak, yarıfinallere yükseldi.

Altınyıldız KolejiVoleyboltakımımıza 11.12.2014 Perşembe günü yapacağı yarı final maçında başarılar dileriz.

Altınyıldız Koleji Lise Genç Kız Voleybol Takımı Galibiyet Serisine Devam Ediyor

01.12.2014 tarihinde Lise Genç Kız Voleybol İl Şampiyonasında Okulumuz Genç Kız takımı grubundaki ilk maçı Ahi Evran Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi 2-0, 2.maçını Hacıbektaş Meslek ve Teknik Anadolu Lisesini 2-0 skorlarla yenip grubundan çıkmayı garantilemiştir.Son maçını Hüseyin Avni İncekara Fen Lisesi ile 08.12.2014 tarihinde yapacak Genç Kız Takımımız grup maçlarını tamamlayacaklardır.

Genç kızlarımızı başarılarından dolayı tebrik eder Antrenörleri  Aylin FERALAN ve Beden Eğitimi öğretmenlerimizi kutlarız.