ALTINYILDIZLILARDAN JANDARMAYA ANLAMLI ZİYARET

Altınyıldız İlköğretim Kurumu  Türkiye dereceli öğrenciler bugün gerçekleştirdikleri Milli Eğitim Müdürlüğü ziyaretlerinin ardından Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı JAKEM’de düzenlenen Jandarmanın 179.Kuruluş yıldönümü etkinliklerine katıldılar.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu  öğrencileri İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay YÜKSEL YİĞİT tarafından karşılandılar. JAKEM bünyesinde eğitilen at ve köpekler gösterisinin ardından arama-kurtarma, itaat ve narkotik köpekleri bakıcıları uzman jandarma personeliyle birlikte görevlerine yönelik çeşitli gösteriler sunarken, atlarla ise engelli atlama ve atlı okçuluk gösterisi düzenlendi.Altınyıldızlı Türkiye dereceli öğrenciler gösteriye gelmekten duydukları memnuniyeti ifade ettiler.Günün anlamlı ziyaretinin hatırasına fotoğraf çektiren İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay YÜKSEL YİĞİT öğrencilerimiz başarılarından dolayı tebrik etti.

Güçlü güvenilir hazır Jandarma 179 yaşında sloganıyla kutlanan yıldönümünde İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay YÜKSEL YİĞİT ve  bütün jandarma personeline gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz.