ALTINYILDIZDAN  ULUSLARARASI MATEMATİK TÜRLİYE 1.LİĞİ

Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencileri  Mart ayında 268 sınav merkezinde, 65 ayrı şehirde, 1106 okulda, 60 Bin 323 öğrencinin katılımıyla yapılan  Uluslararası  Kanguru Matematik Olimpiyatlarında 9 uluslararası derece elde etmişlerdi.5 Mayıs 2018’de düzenlenen  final yarışmasında ise Öğrencilerimizden  BERKAY NURAY uluslar arası Kanguru Matematik yarışmasında TÜRKİYE 1.si olmuştur.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu  eğitimde yenilikçilik ilkesinden ve öğrencilerin  muhakeme etme, araştırma ve sorgulama becerileri ile matematik zekalarını ön plana çıkarmak ve öğrencilerimizin bilimsel bir etkinliğe katılmalarını sağlayarak yeteneklerini keşfetmelerine yardımcı olup aklın ve bilimin aydınlık dünyasında yol gösterici bir ışık olabilmek amacıyla Uluslararası düzeyde düzenlenen KANGURU matematik yarışmasına katılmış ,9 altın öğrencisi finallere kalmış ve bu 9 öğrencimizden 1 tanesi de Finallerde TÜRKİYE 1.si olmuştur.Öğrencimizin ödülü  9 Haziran Cumartesi günü İzmir  Ekonomi Üniversitesi'nde yapılan tören ile verilmiştir.

Finale kalan 9 öğrencimizi ve Ardından Finalleride geçip TÜRKİYE  1.si olan  öğrencimiz BERKAY NURAY’ı  ve öğrencilerimizi yetiştiren öğretmenlerimizi  tebrik ediyor başarılarının devamını  diliyoruz.

BAŞARILI BİR GELECEK İÇİN  SİZİN ÇOCUĞUNUZ DA ALTINYILDIZLI OLSUN

ÖZEL ALTINYILDIZ İLKÖĞRETİM KURUMU