ALTINYILDIZ İLKÖĞRETİM KURUMUNDA KARNE COŞKUSU

2017-2018  Eğitim-Öğretim yılı 2.dönem sona ermesi nedeniyle 08.06.2018 Cuma günü Altınyıldız İlköğretim Kurumunda karne töreni coşkulu bir şekilde yapıldı.

Velilerimizin de öğrencilerin mutluluğuna ortak olmak üzere bulunduğu karne töreninde  kendileri için hazırlanan pastaları kestikten sonra karnelerini alan öğrencilerimiz başarının haklı gururunu ve tatile girmenin mutluluğunu bir arada yaşadılar.

Yapılan Törende Konuşma yapan Kurum Müdürü Mehmet ERAVCI , 2017-2018 öğretim yılında,20.yılımızda  öğrencilerimizin hem akademik hemde kültürel ve sportif anlamda çok büyük başarılara imza attıkların,ifade etti.Bu büyük başarıda emeği geçen öğretmenlerimizi, velilerimizi ve öğrencilerimizi kutladı.20.yıl  mezunlarımız olan 8.sınıf öğrencilerimize yeni öğretim hayatlarında başarılar diledi.Diğer öğrencilerimize de yaz tatilinde kendilerine verilen programlara uymaları gerektiğini belirten Sayın ERAVCI,başarılı bir dönemi geride bıraktığımızı,seneye başarılarımızın katlanarak devam etmesini dilediğinde bulundu.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak tüm öğrenci,öğretmen ve velilerimize iyi tatiller dileriz.