ALTINYILDIZ KOLEJİNDE KARNE SEVİNCİ

2017-2018 Öğretim yılı başarıyla tamamlandı.

Nevşehir Özel Altınyıldız Liselerinde öğrenim gören öğrencilerin karneleri, başarı belgeleri ve stratejik planları düzenlenen törenle verildi.

Altınyıldız Kolejinde düzenlenen karne töreninde 12.sınıf öğrencileri alkışlarla uğurlandı.

Öğretim yılının son İstiklal Marşında mezun öğrencilere Üniversite yaşamlarında başarılar temenni edildi.9,10 ve 11.sınıflardan bir üst sınıfa geçen öğrencilere yaz tatil programında uygulayacakları STRATEJİK PLANLAR hakkında açıklamalar yapıldı.

Genel Müdür Serhat İĞDECİ ve Lise Müdürü Özkan KILINÇ törende birer konuşma yaparak öğrencilere başarılar dilediler.

Altınyıldız ailesi olarak, bugüne kadar Türkiye dereceleri kazanarak büyük başarı gösteren öğrencilerimizin 2018 Üniversite sınavlarında  yine Nevşehir’in ve Türkiye’nin gururu olacaklarına inancımız tamdır.

2017-2018 Eğitim öğretim yılını başarılı,huzurlu  ve mutlu bir şekilde tamamlayan tüm eğitim camiamıza teşekkür ediyoruz.Tüm öğretmen ve öğrencilere iyi tatiller dileriz.