ALTINYILDIZDAN HAYALİMDEKİ 2053 TÜRKİYESİ

Altınyıldız İlköğretim Kurumu  sınavda, sporda ve kültür-sanat faaliyetlerinde elde ettiği Türkiye derecelerine 4 yenisini daha eklediği yarışmalardan biri olan Gaziantep Şahinbey Belediyesi’nin Türkiye geneli Ortaokullar ve Liseler arası düzenlemiş olduğu“Hayalimdeki 2053 Türkiye’si '' fikir ve kompozisyon yarışmasında öğrencimiz ELİF AZRA KARAKOÇ il 1.si,Türkiye 4.sü olup mansiyon ödülü almaya hak kazanmıştı.

Öğrencimiz Gaziantep Şahinbey Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu ödül töreni için 17 Mayıs 2018 tarihinde Danışman Öğretmeni Canan YÜNCÜ ile beraber Gaziantep’e gitmiştir.Ödül töreninin ardından dereceye giren öğrenciler 2 günlük şehir turu yapmışlar ve düzenlenen ödül töreni ve şehir turundan sonra öğrencimiz Ankara’da yapılan  Başbakanlık,Meclis ve Külliye de düzenlenen  bir diğer programa katılmış ve  Ankara şehir turuyla programı tamamlamışlardır.