ULUSLARARASI LİSE MATEMATİK OLİMPİYATLARINDA ALTINYILDIZ LİSELİLER OLİMPİYAT FİNALİSTİ.

ALTINYILDIZ FEN, ANADOLU, MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİNDEN MATEMATİK OLİMPİYATLARINDA BÜYÜK BAŞARI.

2018 yılında 268 sınav merkezinde, 65 ayrı şehirde, 1106 okulda, 60 Bin 323 öğrencinin katıldığı Uluslararası Lise Matematik Olimpiyatları 17 Mart 2018 Cumartesi günü Saat 10.00'da yapılmıştı.Açıklanan sonuçlara göre Altınyıldız Eğitim Kurumları Liseleri öğrencilerinden Ahmet Fatih Akcan  ve Mehmet İlbağı Finalist olarak seçilerek,5 Mayıs 2018 tarihinde yapılacak  finallere katılmaya hak kazanmışlardır.

Yıllardır öğrencilerimizi  ulusal ve uluslar arası bilimsel etkinliklere katılmalarını teşvik etmekteyiz. Bilimsel düşünen, araştıran ve sorgulayan nesiller yetiştirme hedefi ve gayreti içerisindeyiz.

Uluslararası KANGURU Matematik Olimpiyatları Lise Yarışmalarına hem öğrencilerimiz katıldı, hem de olimpiyatlara Altınyıldız Liseleri ev sahipliği yaptı.

Üniversite sınavlarında yıllardır çok başarılı sonuçlar alan Altınyıldız Liseleri öğretmenleri Uluslararası Matematik Yarışmalarında öğrencilerinin Olimpiyat Finalisti olmasından büyük mutluluk duymuştur.

Altınyıldızlı öğrencilerimize Uluslar arası Matematik Olimpiyatları Finallerinde başarılar dileriz.