Sağlık Müdürlüğü yetkilisi diyetisyen Nurhayat Daşkın tarafından öğrencilerimize dengeli beslenme, obezite, diyabet, ekmek israfı, aşırı tuz tüketimi, fiziksel aktivite ve hareketli yaşam konulu konferans düzenlendi.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu Müdür Yardımcısı Sayın Mustafa Uçar “Okulumuz Sağlık Bakanlığı’nın Beslenme Dostu Okul sertifikasına sahiptir. Okulumuzdaki yemekler öğrencilerimizin ihtiyaçları hesaplanarak bir diyetisyen kontrolünde hazırlanmakta, Sağlık Bakanlığı ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın onayı olmayan hiçbir besin kullanılmamaktadır. Öğrencilerimizin daha sağlıklı beslenmesi ve yiyeceklerin daha sağlıklı şartlarda hazırlanması için okulumuzun kantini ve mutfağı her ay sağlıkla ilgili komisyonlar tarafından denetlenmektedir. Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak çocuklarımızın sağlığını her şeyin üzerinde tutuyoruz.” dedi.