ALTINYILDIZLI  TÜRKİYE 3.si ÖDÜLÜNÜ ALDI

Altınyıldız ilköğretim Kurumu öğrencisi Gökçen Yamangil Balıkesir'de düzenlenen 29.Ömer Seyfettin Hikaye yarışmasında Türkiye 3.sü olmuştu.Öğrencimiz Gökçen Yamangil 10 Mart 2018'de Balıkesir'de düzenlenen törende ödülünü aldı.

Altınyıldız ilköğretim Kurumu öğrencilerinden Gökçen YAMANGİL Balıkesir Gönen Belediyesi tarafından  ,Türk edebiyatına yeni hikaye ve hikayeciler kazandırmak ve akademik yayınlara teşvik etmek amacıyla düzenlenen 29.Ömer Seyfettin Hikaye yarışmasında ''BİR ÖĞRETMENDEN DAHA FAZLASI'' isimli hikayesi ile Türkiye 3.sü olmuştu.Prof.Dr.Osman MERT ve Yrd.Doç.Dr.Tacettin Şimşek'in jüri üyeliğini yaptığı 29.Ömer Seyfettin Hikaye yarışmasının ödül töreninde öğrencimiz Gökçen YAMANGİL'e Türkiye 3.lüğü hediyesi olarak  1.500 TL ve günün anısına plaket verilmiştir.

Öğrencimizin yetişmesinde emeği geçen velimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyor ,başarılarının devamını diliyoruz.