ALTINYILDIZLI ÖĞRETMENLER ÇOK GURURLU

Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğretmenleri yıl içerisinde yapılan akademik,sosyal-kültürel ve sportif faaliyetler de alınan derecelerden çok gurur duyuyorlar.

Altınyıldızlı öğretmenler öğrencileriyle gurur duyuyorlar çünkü

Öğrencileri

- Kurulduğu günden bugüne Ortaöğretime geçiş sınavlarında 60 Türkiye 1.liği  elde ettiler.

-Yapılan 20.yıl Proje yarışmasına 101 proje ile katıldılar

-2017-2018 TÜBİTAK yarışmasına 121 proje gönderdiler.

-Erasmus Projelerinde Yabancı dili ne kadar  iyi öğrendiklerini ve kullandıklarını gösterdiler.

-Yapılan Matematik olimpiyatında Matematik becerilerinin  ne kadar iyi olduğu ispat ettiler.

-Bu yıl yaptıkları Satranç,Basketbol,Futbol,Voleybol,Masa Tenisi,Kros ,Tırmanma,Yüzme müsabakalarında bütün kupaları toplayıp spor yeteneklerini gösterdiler.

-İl ve Türkiye geneli yapılan Resim ,Şiir , Kompozisyon Yarışmalarında aldıkları il ve Türkiye dereceleri ile özgüvenlerini bir kez daha ortaya koydular.

-Kodlama ve Stem derslerinde öğrendiklerini uygulayarak İstanbul Bölge 8.si oldular.

İşte bu sebepler Altınyıldızın öğrencilerinin ve öğretmenlerinin kendileri ile ne kadar gurur duysalar az olacağının sebepleridir.

Öğrencilerimizi,Öğretmenlerimizi ve idarecilerimize okulumuza ve Türk eğitim sistemine katkılarından dolayı teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.