ALTINYILDIZ ANAOKULUNDAN İL JANDARMA KOMUTANLIĞINA ANLAMLI ZİYARET

Nevşehir ilimizin en büyük kreş ve anaokulu olan Özel Altınyıldız Anaokulundan kamuflaj giymiş bir grup öğrenci, Anaokulu müdürü Mustafa Uçar, öğretmenler Şengül Kurt, Rabia Ünal, Selin Bostancı ve Büşra Ünal Afrin’ deki Mehmetçiğimize destek olmak amacıyla Nevşehir il Jandarma Alay Komutanlığını ziyaret etti.

Ziyarete katılan öğrenci ve öğretmen grubumuzu Nevşehir İl Jandarma Alay komutanı Kurmay Kıdemli Albay Yüksel YİĞİT ile erbaş ve erlerden oluşan Türk silahlı kuvvetlerimizin kıymetli mensupları komutanlık girişinde karşıladılar.

Bina içerisindeki salona geçilerek öğrencilerimiz öncelikle İl Jandarma Alay Komutanımız Kurmay Kıdemli Albay Yüksel YİĞİT’e çiçek ve Türk bayrağı takdim ettiler. Öğrencilerimiz evlerinde velileriyle birlikte hazırladıkları mektupları ve askerlerimizin nazardan, kaza ve belalardan korunması için üzerinde nazar duası yazılı kolyeleri  Afrin’ deki askerlerimize ulaştırılmak üzere İl Jandarma Alay komutanımıza teslim ettiler. Ziyarete katılan öğrencilerimiz tarafından İstiklal Marşımızın on kıtası ve Atatürk  konulu şiirler okundu. Bayan Jandarma komutanları tarafından jandarmanın görevleri hakkında öğrencilere bilgi verildi. Öğrenciler tarafından İl Jandarma Alay komutanlığımızda görevli askerlere çiçekler verildi.Toplu fotoğraf çekiminde Altınyıldız Anaokulu öğrencilerimiz tarafından “ Afrin’deki Mehmetçiğe Selam Olsun” pankartı açıldı.

İl Jandarma Alay Komutanımız Kurmay Kıdemli Albay Yüksel YİĞİT tarafından ziyarete katılan tüm öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. Öğrenciler alay komutanlığımıza ait araçlara binerek, araçların özelliklerini asker ağabeylerinden öğrendiler. Jandarma alay komutanımız ve komutanlık görevlileri bu ziyaretten oldukça memnun olduklarını belirttiler.

Ziyaret ile açıklama yapan Altınyıldız  Anaokulu müdürü Mustafa Uçar; Altınyıldız Eğitim Kurumları olarak her zaman devletimizin, milletimizin ve şanlı askerimizin yanında olduk. Afrin’de ki Mehmetçiğimize Allah yardım etsin, Allah askerimizin ayağına taş dokundurmasın, ordumuz her zaman mansur ve muzaffer olsun diyerek, şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diledi. Okul müdürü Mustafa Uçar; yakın ilgi ve alakalarından dolayı başta İl Jandarma Alay Komutanımız Kurmay Kıdemli Albay sayın Yüksel YİĞİT olmak üzere, tüm er ve erbaşlara teşekkür etti.