2014-2015 Eğitim Öğretim yılında Özel Altınyıldız Liselerinde öğrenim gören 9-10-11 ve 12. Sınıf öğrenci velileri, öğrenciler ve öğretmenler düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Özel Altınyıldız Koleji Konferans Salonunda düzenlenen toplantıya öğrenci velileri büyük ilgi gösterdi. Konferans Salonunu tamamen dolduran velilere, Altınyıldız Kolejinde  yapılan deneme sınavları ve yazılı sınavlar ile ilgili bilgiler verildi, öğrencilerin ders durumları görüşüldü.

İlk veli toplantısına veliler yoğun ilgi göstermişlerdir. Altınyıldız Koleji okul,veli,öğretmen ve öğrenci birlikteliği ile sınavlarda yüksek başarılar hedeflemiştir.Sosyal,kültürel ve sportif başarıları ile gündemden düşmeyen bir okul olmuştur.

Toplantıya katılan bütün velilerimize okul müdürlüğü olarak teşekkür ediyor ve öğrencilerimize üstün başarılar diliyoruz.