ALTINYILDIZ’DA BAŞARIDA SINIR YOK!

Altınyıldız Eğitim Kurumları Liseleri mezun verdiği ilk yıldan bugüne 1115(Binyüzonbeş) öğrencisini Türkiye’nin en seçkin üniversitelerine gönderme başarısı elde etti.

2017 YGS ve LYS sınavlarında Nevşehir birinciliklerini kazanan Altınyıldızlılar;Hacettepe Tıp,İstanbul Tıp,Ankara Tıp,Boğaziçi,Bilkent,ODTÜ,İTÜ gibi Türkiye’nin en gözde üniversitelerini,Türkiye dereceleri yaparak kazandılar.

Geçmişteki başarılarımız geleceğimizi aydınlatmaktadır.Eğitimde 20 yıllık Altınyıldız tecrübesiyle 2018 yılında da Altınyıldız Liseliler girdikleri ulusal ve il geneli sınavlarda büyük başarılar elde etmiştir.

Türkiye sıralamalarında ilk dereceleri elde eden Altınyıldız Liseliler her alanda olduğu gibi Akademik Başarıda da en önlerde yer almaktadır.

Başarılarımızda öğrenci ve velilerimizin çabalarının yanı sıra,Altınyıldız Liseleri idareci ve öğretmen kadrosunun,özverili çalışmalarının büyük katkısı olmuştur.

Türkiye’nin ve Nevşehir’in en başarılı öğretmen kadrolarından birisine sahip olan Altınyıldız Liseleri,her yıl elde ettiği birbirinden anlamlı başarılarla “Türkiye’nin Örnek Okulu” vasfını taşıma geleneğini devam ettirmektedir.