ALTINYILDIZ KOLEJİNDE TÜRKİYE GENELİ ÖDÜLLÜ DENEME SINAVI 2.OTURUMU YAPILDI

Özel Altınyıldız Koleji'nde üniversiteye hazırlık çalışmaları kapsamında Ulusal deneme sınavları 2. Oturumu büyük bir katılımla yapıldı.

10-11 Şubat 2018 Cumartesi ve Pazar günleri Limit Yayınlarının hazırlamış olduğu Türkiye Geneli Deneme Sınavları Altınyıldız Koleji'nde Nevşehir genelindeki 12. sınıf öğrencilerine uygulandı.

Ödüllü olarak yapılan Türkiye Geneli 1.  ve 2. Oturum Deneme Sınavlarına 12. Sınıf öğrencileri katılmıştır.

Sınavda, öğrenciler hem il sıralaması,hem de Türkiye geneli sıralamalarını görerek, üniversite sınavı öncesinde büyük bir prova yaptılar.

İlimizin ve Ülkemizin eğitimine her türlü olumlu katkıyı sağlayan Altınyıldız Koleji, Ulusal Sınavlara ev sahipliği yaparak yeni bir hizmette daha bulunmuştur.

Karınca misali çalışarak Altınyıldız Koleji’nin ve İlimizin eğitimdeki başarısını daha yukarılara taşıyan Altınyıldız Eğitim Kurumları’nın fedakâr, başarılı yönetici ve öğretmen kadrosuna teşekkür ederiz.