ALTINYILDIZ’DA STRESE KARŞI SPOR!

Altınyıldız Eğitim Kurumları Liseleri’nde öğrencilerin sıkıntı ve stresleri sporla aşma projesi uygulanmaya devam ediyor.

Üniversite hazırlanma sürecinde ve derslerde bunalan öğrencilere,Altınyıldız Koleji açık ve kapalı spor tesislerinde Beden Eğitimi dersleri, teneffüsler ve öğle aralarında antrenman istasyonları ve boks torbalarıyla streslerinden uzaklaşma imkânları sunulmaktadır.

Yoğun ders ve sınav programlarını sportif etkinliklerle hafifletmeye çalışan Altınyıldız Koleji yönetimi yeni uygulamalarla öğrencilerin takdirini kazanmaya devam ediyor.

Altınyıldız Eğitim Kurumları Liseleri’nde hedefimiz, geleceğin liderlerini yetiştirmek. Bunun için çok yönlü bireyler yetiştiriyoruz. Kodlama ve yabancı diller bilen, sosyal, kendine güvenen, özgüveni yüksek, en az bir müzik aleti çalan, aktif bir sporla uğraşan, akademi başarısı olan öğrencilerin başarı düzeylerini daha da geliştiriyoruz.

Sınavlarda il ve Türkiye dereceleri kazanan öğrencilerimiz sosyal ve kültürel yönlerden de mükemmel olsunlar istiyoruz. Sağlıklı bireyler olarak, güçlü Türkiye’nin yapı taşları olacak öğrencilerimize her türlü maddi ve manevi imkânı sunuyoruz.

20 Yıllık Altınyıldız tecrübesiyle, mükemmel öğretmen kadromuzla modern kampüsümüzde eğitimde çığır açıyoruz. Her gün bir yenilikle öğrencilerin dünyasına yeni ufuklar açıyoruz.