ALAY KOMUTANI ALTINYILDIZ PROJE SERGİSİNDE

Nevşehir İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Yüksel YİĞİT Altınyıldız Eğitim Kurumları 20.yıl etkinleri kapsamında düzenlenen öğrencilerimiz tarafından hazırlanan Fen Bilimleri,Matematik ve Stem ve Kodlama Projelerinin sergisini ziyaret etti.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencilerimizin zekâ gelişimine katkıda bulunmak, öğrencilerin bilimsel yöntem süreçlerini kullanabilecekleri projeler hazırlayarak çevrelerinde karşılaştıkları problemlere çözüm yöntemleri geliştirmelerini sağlamak amacıyla hazırladıkları projelerini anlattıkları bu sergide, sergiyi Kurumum Müdürümüz Sayın Mehmet ERAVCI ile gezen Sayın Yüksel YİĞİT öğrencilerin yaratıcılıklarına hayran kaldığını belirtti.

Nevşehir İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Yüksel YİĞİT'e  bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.