9.GELENEKSEL ALTINYILDIZ KİTAP  ŞENLİĞİ BAŞLADI

Altınyıldız İlköğretim Kurumunun bu yıl 9.sunu 8 yazarın katılımıyla düzenlediği geleneksel kitap şenliği etkinliklerinin açılışı değerli yazarımız Metin ÖZDAMARLAR  ile 12 Ocak 2018 Cuma saat 10.00’da gerçekleştirildi.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu  Müdürü Sayın Mehmet ERAVCI kitap şenliğinin açılış kurdelesini Nevşehir Valisi Sayın İlhami AKTAŞ'ın eşi Sayın Songül AKTAŞ hanımefendi  ve diğer misafirlerimizle birlikte kesmesinin ardından; okuyan, sorgulayan bir nesil yetiştirmek amacıyla her yıl düzenlediğimiz kitap şenliğinin 9.sunu düzenlemekten büyük bir onur duyduğunu belirtti  ve  öğrencilere kitap dolu bir yaşam dileyip, katılım için herkese teşekkür etti.İlkokullar için düzenlenen oturumda Sayın Metin ÖZDAMARLAR'a günün anısına okulumuz plaketi Sayın Songül AKTAŞ hanımefendi  tarafından verilirken ortaokullar için düzenlenen oturumda ise günün anısına plaketimiz Sayın Kurum Müdürümüz Mehmet ERAVCI tarafından  takdim edilmiştir.

9.Geleneksel Kitap Şenliği’nin 2.konuğu Yazar Metin ÖZDAMARLAR ilkokul ve ortaokul öğrencilerine iki ayrı söyleşi yaptıktan sonra okulumuz kafeteryasında öğrencilerle buluşarak kitaplarını imzaladı.

Geleneksel Kitap  Şenliğimizde yer alan diğer yazarlarımız ve söyleşi ve imza saatleri;

CEM GÜLBENT

15 Ocak PAZARTESİ

ZEYNEP ÖZATALAY

16 Ocak SALI

PELİN GÜNEŞ

16 Ocak SALI

Saat:14.00

MİYASE SERTBARUT

17 Ocak ÇARŞAMBA

YUSUF ASAL

17 Ocak ÇARŞAMBA

Saat:14.00

TOPRAK IŞIK

18 Ocak PERŞEMBE

Saat:10.00

Kitaptan daha iyi bir arkadaş yoktur,zaman zaman insana dert ortaklığı eder,insanın gönlünü açar,yüreğine su serper.Gönlünün her muradına onunla erişirsin, böylesine güzel bir dost görülmemiştir; ne incitir; ne incinir.

Kitap Dolu günler Dileğiyle...