ALTINYILDIZ LİSELERİ’NDE 2017-2018 2. VELİ TOPLANTILARI BAŞLADI.

Velilerin yoğun katılım gösterdiği toplantı, 08 Ocak 2018 Pazartesi günü 9.sınıflar veli toplantılarıyla başladı.10,11 ve 12.sınıfların toplantıları; 9,10,11 Ocak 2018 tarihlerinde Altınyıldız Koleji Konferans Salonunda gerçekleştirilecektir.

Altınyıldız Eğitim Kurumları öğretmenleri, öğrenci velileriyle bir araya gelerek öğrencilerin eğitim başarı seviyesinin yükseltilmesi konusunda fikir alış verişinde bulundu.

Yapılan toplantılarla öğretmenler, veliler ile birebir görüşerek öğrenci  başarısının nasıl artırılacağı konusunda görüş alışverişinde bulunuyor.

Toplantı sonrası öğrenci velileri de öğretmenlerin öğrencilerle birebir ilgilenmesinden ve kendilerini bilgilendirmesinden dolayı okul yönetimine ve öğretmenlere teşekkür etti.