Yeditepe Üniversitesi Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi öğretim görevlisi Prof.Dr.Şebnem Baydere,Araştırma Görevlisi Fulya Eroğlu Erman okulumuza yaptıkları ziyarette,okul yöneticilerimiz ve rehber öğretmenlerimiz tarafından karşılanmıştır.

12.sınıf öğrencilerimize yönelik yaptıkları sunumda, Yeditepe Üniversitesi'nin tanıtımı  yaparak , sınav sistemine yönelik merak edilen konularda öğrencilerimize açıklayıcı bilgiler vermişlerdir.

Sunum sonrasında ise bireysel olarak görüşme imkanı bulan öğrencilerimiz,ilgi duydukları fakültelerle ilgili detaylı bilgi almışlardır.

Altınyıldız Eğirim Kurumları olarak Yeditepe Üniversitesine, Prof.Dr.Şebnem Baydere'ye ve Araştırma Görevlisi Fulya Eroğlu Erman'a üniversite tanıtım seminerinden dolayı teşekkür ederiz.