ALTINYILDIZ KREŞ VE ANAOKULUNDA SİNEMA GÜNLERİ BAŞLADI

Ülkemizin geleceği sevgili öğrencileri en güzel şekilde hayata hazırlayan, yaptığı çalışmalarla ilimizin örnek okulu olan Özel Altınyıldız Kreş ve Anaokulunda sinema günleri başladı.
Kreş ve Anaokulumuzun uygulama mutfağında öğretmenleriyle birlikte mısır patlatan anaokulumuzun 5-6 yaş grubu öğrencileri, patlattıkları mısırları okulumuz cep sinemasında öğretmenleriyle birlikte seçtikleri filmi izlerken afiyetle yediler.
Gerçek sinemayı aratmayan ortamda öğrenciler keyiflerince film izleyip, mısır yediler. Arkadaşlarıyla filim izlemenin ve mısır paylaşmanın mutluluğunu yaşadılar.
Anaokulumuzun diğer sınıfları da değişik günlerde sinema günlerine devam edeceklerdir.
Okulumuzda düzenlenen sinema günlerinde öğrencilerimize yaşlarına uygun eğitici ve öğretici filimler izletilmektedir.
"Altınyıldız Kreş ve Anaokulu; Mutlu Çocukların Okulu"