ALTINYILDIZDAN BİR BAŞARI DAHA

ALTINYILDIZ LİSE ERKEK FUTSAL TAKIMINDAN GALİBİYET

Altınyıldız Eğitim Kurumları Lise Erkek Futsal Takımı bugün oynadığı karşılaşmada rakibini 4-3 mağlup ederek grup iddiasını sürdürdü.

2017-2018 öğretim yılı Okul Sporları Futbol İl 1.si olan Altınyıldız Koleji,futsalda da başarılı sonuçlar alıyor.Sporcu öğrenciler karşılaşmalarda büyük özveriyle mücadele ediyorlar.

Çeşitli branşlarda İl Birincilikleri kazanan Altınyıldızlılar Erkek Futsal takımları ile ,sadece İl Birinciliği kazanmak için değil,Takım halinde mücadele etme, dostluk ,kardeşlik ve centilmenliğin daha önemli olduğunu ispat ettiler.

Atletizm İl ve Türkiye 1.si, Hentbol İl Birincisi Futbol İl Birincisi, Basketbol İl Birincisi ,Voleybol Finalisti ve Futsal Kız Grup 1.si öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi kutluyoruz.