ALTINYILDIZLILARDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

İHTİYAÇ SAHİBİ ÇOCUKLARA YARDIM ELLERİNİ UZATTILAR

Altınyıldız Eğitim Kurumları Anadolu Lisesi 11/A sınıfı öğrencileri Nevşehir’in yüz akı projelerinden “Askıda Elbise”,”Askıda Çorba” projelerine destek vermeye devam ediyor.

Harçlıklarıyla ihtiyaç sahibi çocuklara yeni kıyafet, oyuncak ve  yiyecek alan 11/A sınıfı öğrencileri topladıkları yardım malzemelerini okul yöneticileri ve öğretmenleriyle “Askıda Elbise” yetkililerine teslim ettiler.

Altınyıldız Eğitim Kurumları Anadolu Lisesi öğrencileri; “Yıllardır çeşitli kampanyalarla “Askıda Elbise” ve “Askıda Çorba” Sosyal Sorumluluk Projesini destekliyoruz.

İhtiyaç sahibi çocuklara yardım elimizi uzatmak istedik. Bizlere destek veren başta okul yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrenci arkadaşlarımız ve ailelerimize teşekkür ediyoruz. Yardım çalışmalarımız devam edecek. ”dediler.

Yardım malzemelerini teslim alan yetkililer her zaman yanlarında olan Altınyıldız ailesine teşekkür ettiler.