YOZGAT SORGUN İLÇE MİLLİ EĞİTİM GRUBUNDAN ALTINYILDIZ KOLEJİ’NE ZİYARET.

Özel Altınyıldız Eğitim Kurumlarının  akademik ve sosyal etkinliklerde öncü olması nedeniyle, Yozgat Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden Uzman Öğretmen Osman Kılıçarslan Başkanlığında oluşan 12 kişilik heyet okulumuzu ziyaret ettiler.

20 Yıllık başarı ve ilklere imza atmanın nasıl bir süreçten geçtiğini,bu zaman zarfında takip edilen stratejileri ve hedeflere ulaşmada izlenen yol haritası hakkında, Özel Altınyıldız Eğitim Kurumları Genel Müdürü Serhat İğdeci tarafından detaylı bilgiler verildi.

İdarecilerimizin ve rehber öğretmenlerimizin eşliğinde okulumuzun fiziki alanları,derslik ve labaratuvarı yerinde incelenerek bilgilendirmeler yapıldı.

Okulumuzda uygulanan sosyal ve sportif etkinlikler,projeler,teknolojik donanımlar ve akademik başarı panoları hakkında detaylı bilgiler alan heyet adına İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden Uzman Öğretmen Osman Kılıçarslan;

" Böyle donanımlı bir okulu Eğitim hayatına kazandıran Altınyıldız Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ragıp ÖZALTIN başta olmak üzere tüm kurucuları,yöneticileri,öğretmenleri,kurum personellerini, veli ve öğrencilerimizi emeklerinden dolayı tebrik ederek, gerçekleştirdikleri ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirmişlerdir."

Altınyıldız Koleji ziyaretinde Yozgat'ta bulundan okullardan;

MUSTAFA KAYA