NEVŞEHİR VALİ YARDIMCISI  SAYIN NURETTİN ATEŞ'TEN ALTINYILDIZA VEDA ZİYARETi

Nevşehir Vali yardımcısı iken Antalya Vali yardımcılığına  atanan Sayın Nurettin ATEŞ Altınyıldız İlköğretim Kurumuna veda  ziyaretinde bulundu.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu Müdürü Mehmet ERAVCI tarafından karşılanan Sayın Nurettin ATEŞ ziyaretinde 7 yıldır öğrencisi Onur ATEŞ'in eğitimini Altınyıldız da aldığını okulumuzun misyonunu ve vizyonunu çok beğendiğini belirten Sayın Nurettin ATEŞ çocuğunun eğitiminde emeği geçen  tüm öğretmenlere ve idarecilere  teşekkürlerini iletti.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu Müdürü Mehmet ERAVCI ziyarette Sayın Nurettin ATEŞ'e görevde bulunduğu yıllar içinde Nevşehir’de yaptığı çalışmaların çok değerli olduğunu belirterek ziyaret anısına kendilerine hediyelerini takdim ettiler.

Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Sayın Mehmet Eravcı 'Nevşehir Vali Yardımcısı Nurettin ATEŞ’e ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyor,Antalya Vali Yardımcılığı  ve bundan sonraki görevlerinde başarılar diliyorum.Kendisine ailesi ile birlikte huzurlu,güzel yaşamlar diliyorum'.dedi.