ALTINYILDIZDA BAŞARI BULUŞMASI

Özel Altınyıldız Koleji başarılarını öğrencileriyle paylaştı.

Özel Altınyıldız Koleji öğrencilerinin akademik alanda  elde ettiği Türkiye dereceleri,Nevşehir  birincilikleri ayrıca sosyal,kültürel ve sportif alanlarda elde edilen başarılar 11.ve 12.sınıfa devam eden öğrencilerimize sunuldu.

Okulumuz Konferans Salonunda Altınyıldız Koleji Genel Müdürü Serhat İğdeci, Altınyıldız Koleji Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Korhan Aslaner, Altınyıldız Koleji Rehberlik Servisi Zümre Başkanı Onur İnce okulumuz değerli öğretmenleri ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşen sunumda     ; 2017 yılı YGS ve LYS başarılarına nasıl ulaşıldığı açıklanmıştır.Öncelikle öğrencilerimize yeni eğitim öğretim yılının başarılı bir yıl olması temennisinde bulunulmuş,bunun yanı sıra başarılı tecrübeli öğretmen kadrosu ile öğrencilerini hazırlayarak  heryıl Türkiye’nin seçkin üniversitelerine  gönderme başarısı gösteren Altınyıldız  Liselerinde yeni hedefin 2018 üniversite sınavlarında bu başarıyı dahada ileriye taşımak amacında olunduğu belirtildi.

Ayrıca öğrencilerimizin yıl içerisinde ihtiyaç duyabileceği her konuda gerekli desteğin okulumuz tarfından verileceği belirtilerek, okulumuzun imkanlarından en iyi şekilde yararlanılması konusunda gerekli çalışmaların yapıldığı ve elde edilecek başarıların Altınyıldız Ailesi olarak sadece akademik alanda değil sosyal, kültürel, sportif alanlarda  da bir bütün olarak sağlanabileceğine değinilmiş, öğrencilerin sınava hazırlık sürecinde nelere dikkat etmesi  gerektiği konularına da değinilerek sunumumuz tamamlanmıştır.

Yeni eğitim öğretim yılında elde ettiğimiz başarılarımızı dahada ileriye taşıma temennisiyle bütün öğrenci, öğretmen ve velilerimize başarılar dileriz.