ALTINYILDIZ DA SOSYAL SORUMLULUK HIZ KESMEDEN  DEVAM  EDİYOR

Altınyıldız Fen - Anadolu ve Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri hayata hazırlanırken; değerlere saygılı, hakikat saygısı ve sevgisini benimsemiş, sınırlarının ve sorumluluklarının bilincinde, hizmet etme şevk ve gayreti içinde olan , güler yüzlü, ekip çalışmalarını önemseyen , vatanını- milletini- bayrağını seven ve alanları  ile ilgili mesleki yeterliliklerin kazanmış, çağdaş uygarlıklar düzeyine yükseltme hedefini şiar edinmiş  bireyler olarak yetişmektedir.

Yaşamın her anında ve yerinde toplum hizmeti çalışmalarını ” sosyal sorumluluk ” bilinciyle hız kesmeden, Forum Kapadokya, Nevşehir Kapalı Sebze Pazarı, Avanos Halk Panayırı ve  Gülşehir  Sadabat  Parkın da yürütmektedir.

Tansiyon ölçümü, sıcak çarpması, beslenme , spor, yaz döneminde karşılaşılan hastalıklar, kronik hastalığı olanların  dikkat etmeleri gereken hususlar hakkında bilgilendirme eğitimleri yapmaktadır.

Bireyin kendi yaşam stiline uygun beslenme ve aktivite planlayarak sağlıklı bir yaşam sürmesi hedeflenmektedir.

Sosyal sorumluluk ,toplum hizmeti çalışmamıza duyarlılık gösteren saygıdeğer Nevşehir halkımıza , çalışmalarda emek veren öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi  kutlar, teşekkür ederiz.