ALTINYILDIZLI BAYAN FUTBOLCU AYBÜKE, TÜRKİYE ŞAMPİYONASI FİNALLERİNDE ATTIĞI GOLLE İZMİR’DE TAKIMINA ŞAMPİYONLUĞU KAZANDIRDI.

Altınyıldız Koleji kız f utbol takımı kaptanı ve Altınyıldız Anadolu Lisesi 11/A sınıfı öğrencisi Aybüke Akçakaya oynadığı futbol takımı ile Türkiye Şampiyonu oldu.

TFF tarafından düzenlenen Yıldız Kız Futbol Türkiye Şampiyonasında Ankara Fomget Gençlik Spor Takımı ile Türkiye Şampiyonluğu yaşadı.

12 Temmuz-11 Ağustos tarihleri arasın da 111 takımın katılımı ile düzenlenen Şampiyonada 01.01.2001 ile 31.12.2004 doğumlu Lisanslı bayan futbolcular yer aldı.

Altınyılıdz Koleji Aybüke’nin spor yaptığı Ankara Fomget Kulübü, Türkiye Şampiyonasında Beşiktaş gibi köklü kulüpleri yenmiş, final maçında İzmir Konak Sporu 3-0 yenerek Türkiye şampiyonu olmuştur.

Öğrencimiz final maçında bir de gol atarak Takımın şampiyon olmasına doğrudan katkı sağlamıştır.

Nevşehir İlinin tek bayan futbol sporcusu olan Altınyıldız Anadolu Lisesi öğrencisi Aybüke Akçakaya’yı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.