DÜNYA YILDIZLAR ATLETİZM ŞAMPİYONASINDA 4 ALTINYILDIZLI ATLETTEN MÜTHİŞ BAŞARI.

Başarıda sınır tanımayan Altınyıldız Liseliler, Uluslar arası yarışmalarda Türkiye’nin yüz akı oldu.
Yıllardır Üniversite Sınavlarında Nevşehir Birinciliklerini kazanan, Türkiye’nin en başarılı Liseleri arasında yer alan Altınyıldız,12-16 Temmuz 2017 tarihlerinde Kenya’da yapılan Dünya Yıldızlar Atletizm Yarışmalarında 4 öğrenci Türkiye’yi te...msil etme onurunu yaşamıştır.Bugüne kadar ulusal ve uluslar arası başarılar kazanan Milli sporcularımız ülkemizin milli gururu oldular.
16 Temmuz 2017 Pazar günü yapılan, 2000 m. (Engelli) MURAT YALÇINKAYA DÜNYA 5.si ,
ANIL KALAYCI DÜNYA 13.sü derecelerini kazandılar.
ERDEM ÖZ, 800 m ve BURHAN GÖRÜROĞLU 1500 m.Türkiye’yi başarıyla temsil ettiler.
Murat,yeni Türkiye rekorunu 1 saniye ile kaçırdı.
Altınyıldız Liseli Milli Atletlerimiz,yeni hedeflerinin 2018 Dünya Liseler arası Atletizm Şampiyonasında, Altınyıldız Koleji’nin 20. Kuruluş yıldönümünde, Okullarına ve Ülkelerine madalyalar kazandırmak olduğunu belirttiler.
Nevşehir’e bu başarıları yaşatan Altınyıldız Eğitim Kurumları olarak; atletlerimizi, ailelerini, öğretmenlerini ve Milli Takım antrenörü Resul Köstekçi ile ekibini kutluyoruz.